3.22
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme nebo nastrouháme na tenké plátky. Pekáček vymastíme lžící másla a vložíme do něj… více o Kuřecí stehna na bramborách
Stehna opepříme, potřeme solí, česnekem, oreganem a citrónovou šťávou. Poprášíme je moukou a na oleji rychle osmahneme.… více o Kuřecí stehna se zeleninou
Připravíme si mazání na kuře smícháním všech ingrediencí vyjma cibule, tu si nakrájíme na kolečka. Stehno položíme na… více o Kuřecí stehna v alobalu
Když se na ně podíváte, snadno si je spletete s opravdovými sukulenty a kaktusy. Člověku je až… Celý článek
Jednoduchý, levný, ale vynikající pokrm s líbezným názvem si zamilují nejen dospělí, ale i… Celý článek
Přestože je avokádo exotická ingredience a symbol mexické kultury, už si získalo srdce mnoha… Celý článek
Urodilo se vám letos hodně jablek a vy nemáte, kde byste je čerstvá uchovali až do jara?… Celý článek
Žloutky třeme s tukem a cukrem do pěny. Přidáme tvaroh, rozinky, kokos, ořechy, dětskou krupičku, prášek do pečiva.… více o Bábovka tvarohovo-kokosová
Cibuli a salám nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji. Přidáme lečo (i s nálevem), osolíme, okořeníme oregánem a… více o Pizza z tvarohového těsta
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety… více o Božské vepřové kotletky
Nejdříve uvaříme podle návodu sojové maso (většinou bývá uveden čas 10-20 min., stačí však těch deset minut), po… více o Špagety se sojovým masem
V míse rozmícháme tvaroh s kysanou smetanou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Vše dobře promícháme a dáme do… více o Míša zmrzlina
Prsíčka nakrájíme na nudličky, naložime do bazalky a provensálského koření (chvilku). Na oleji orestujeme naložená… více o Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Máslo s medem, cukrem a mlékem rozpustíme na vodní lázni. Sundáme z vodní lázně a přidáme vejce, ocet. Dobře promícháme… více o Medovníkový koláč
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, větší kusy zelí překrájíme. 1 cibuli osmažíme na na polovině tuku, opečeme… více o Segedínský guláš maďarské babičky
Na rozpáleném oleji osmahneme mleté maso, zaprášíme moukou a přidáme rajčatový protlak (já přidávám i trochu kečupu,… více o Boloňské špagety IV.
Jak na jednoduchou, rychlou a hlavně levnou polévku? Láďa Hruška to pro nás zas vymyslel! Předvaříme si vodu v… více o Chlebová polévka dle Ládi Hrušky
1.Krok: Připravíme do mísy všechny potřebné ingredience. 2:Krok: Zamícháme všechny suroviny dohromady a dáme do… více o Ovocný salát s bílým jogurtem
Shakshuka je v podstatě něco jako arabská verze leča. Připravuje se na více způsobů, s menšími rozdíly. Základ je však… více o Shakshuka