
3.06
Nakrájíme salát na menší kusy a dáme do větší mísy. Opláchneme kuřecí prsa, nakrájíme je na nudličky, dáme do menší… více o Kuřecí salát
Pečené kuřecí maso, papriku, okurky a cibuli nakrájíme, dáme do misky, přidáme scezenou kukuřici, hořčici, osolíme a… více o Kuřecí salát II
Citronovou šťávu, med, hořčici a olej pořádně promícháme. Do každého kuřecího prsa uděláme 2 nebo 3 příčně hluboké… více o Kuřecí barbecue salát
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Uvaříme těstoviny tzv. na skus, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek,… více o České lasagne :)
Cottage rozmícháme s ramou a apetitem, osolíme a přidáme na drobno nasekaný pórek, na drobné kostičky nakrájenou… více o Pomazánka Delikates
Tavený sýr rozetřeme s máslem, přidáme utřený česnek, sůl, pepř a umícháme hladký krém, nakonec vmícháme nadrobno… více o Sýrová roláda se šunkou
Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já… více o Treska s rýží a zeleninou
Rybí filety lehce zakápneme citronovou šťávou a osolíme. Dno zapékací mísy vymažeme máslem nebo olejem a poklademe… více o Pangasius s bazalkovým pestem a sýrovou krustou
Uvaříme těstoviny. Nakrájíme si cibuli a dáme na rozpálenou pánev s oliv. olejem. Chvilku necháme smažit. Potom… více o À la Carbonara
Vyškvaříme tučné z bůčku, na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zbylý bůček nakrájený na kostky a osmažíme. Dále přidáme… více o Džuveč v tlakovém hrnci
Do kastrolu nalijeme obsah kompotu a tekutou smetanu, přidáme pudink bez vaření, práškovou šlehačku a ztužovač.… více o Třepací dort
Vše postupně vložíme do pekárny a zvolíme program DORT. Pro zpestření můžeme po pípnutí přidat hrozinky, ořechy nebo… více o Perník z pekárny
Nejprve uděláme kvásek. do vlažného odměřeného mléka na drobíme droždí a přidáme Cukr přikryjeme pokličkou a necháme… více o Tátovy langoše
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí… více o Pomazánka z uzené makrely
Prošlehejte mascarpone, citronovou šťávu i kůru, přidejte parmazán a osolte i opepřete. Nechte omáčku odpočinout při… více o Těstoviny s omáčkou z mascarpone a citronu