
2.75
Rozehřejeme si troubu na 200 stupňů. V kýtě vytvoříme nožem kapsu, do které vtlačíme sušené švestky tak, aby se dala… více o Vepřová pečeně se švestkovou nádivkou a jablečným pyré
Jablko nastrouháme nahrubo, osladíme vanilkovým cukrem a povaříme společně s kořením (dle chuti; může být i koření na… více o Kuskus s jablkem
1 250 ml jablečné šťávy, pár kapek vanilkového extraktu a 125 ml kuskusu smíchejte v rendlíku a přiveďte k varu. Za… více o Kuskus s borůvkami
Zelenina a ovoce obsahují látky, které jsou pro naše zdraví a výživu velice důležité a… Celý článek
Masopustní oslavy se odjakživa pojí s hodováním a zábavou. Hojně slavit můžete ještě do… Celý článek
Jste vystresovaní, unavení nebo vás honí mlsná? Dejte si bez výčitek čokoládu! Vyberte si však… Celý článek
Masopust je období plné zábavy, tance, radovánek, veselí, ale především hodování a ochutnávání… Celý článek
V mléce uvaříme hustý pudink a osladíme ho. Necháme vychladit. Listové těsto vyválíme a nakrájíme na obdélniky asi 10x5… více o Koláčky z listového těsta
Kuřecí prsíčka podélně rozřízneme vznikne 6 plátků. Utrhneme asi 50 cm pruh alobalu a potřeme řádně olejem s kořením,… více o Kuřecí plátek v alobalu
Máslo s medem, cukrem a mlékem rozpusťte ve vodní lázni. Vyndejte z vodní lázně a přidejte vejce s octem. Dobře… více o Medovník pro každého
Máslo utřeme s cukrem a se žloutky do pěny, přidáme kakao, mouku s práškem do pečiva a nakonec tuhý sníh z bílků. … více o Ožralky
Droždí rozmícháme ve vlahém mléce a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, oba druhy cukru,… více o Savarin
Jde v podstatě o klasické řízky. Vtip je v tom, že do strouhanky najemno nastrouháme tvarůžky. Takže maso naklepeme,… více o Voňavé řízky
Cibule oloupeme a nakrájíme na hrubo. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Půlku cibule dáme na dno pekáčku.… více o Pečené vepřové koleno na zelí
Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na oleji ve velkém hrnci. Na cibulový základ nasypeme na kostky nakrájené maso… více o Jednoduchý segedín
Opláchnutou vepřovou plec protkneme slaninou a půlkou párku a opečeme po všech stranách na teflonové pánvi. Maso… více o Debrecínská vepřová plec
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, dáme na pánvičku na kousek másla, trošku posypeme grilovacím kořením a zlehka společně… více o Kuřecí s pórkem na kari ve smetanovo-sýrové omáčce
Rozšleháme vejce a bílky se solí a majoránkou nakrájíme pórek a papriku a smícháme s vejcem vše vylijeme na pánev s… více o zdravá omeletka
Tagliatelle dejte vařit do osolené vody podle návodu na obalu a mezitím si připravte omáčku – netrvá déle než uvaření… více o Tagliatelle se smetanovou omáčkou, hráškem a sušenou šunkou