Jablko nastrouháme nahrubo, osladíme vanilkovým cukrem a povaříme společně s kořením (dle chuti; může být i koření na štrůdl). Kuskus necháme nabobnat v horké vodě a poté smícháme s jablkovou směsí (1:1). Dáme do mističky, uhladíme a necháme vychladit. Podáváme s vanilkovou omáčkou, šlehačkou, smetanovým krémem nebo třeba jogurtem. Posypeme plátky mandlí.
Kousky kokosu a ananasu (množství podle chuti) prohřejeme krátce na pánvi, jogurt smícháme se lžící skořicového cukru.…
více o Exotický kuskus s ovocem
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát