Jablko nastrouháme nahrubo, osladíme vanilkovým cukrem a povaříme společně s kořením (dle chuti; může být i koření na štrůdl). Kuskus necháme nabobnat v horké vodě a poté smícháme s jablkovou směsí (1:1). Dáme do mističky, uhladíme a necháme vychladit. Podáváme s vanilkovou omáčkou, šlehačkou, smetanovým krémem nebo třeba jogurtem. Posypeme plátky mandlí.
Kousky kokosu a ananasu (množství podle chuti) prohřejeme krátce na pánvi, jogurt smícháme se lžící skořicového cukru.…
více o Exotický kuskus s ovocem
Povidla rozvaříme s 200 ml vody, přidáme koření a lžíci strouhanky a vaříme do zhoustnutí. Ořechy umeleme a smícháme s…
více o Nákyp s povidly a ořechy
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Nejprve si připravíme zálivku. Cibuli nakrájíme najemno, smícháme s olejem (cca 2 lžíce), osolíme a vytrvale mícháme v…
více o Ledový salát s extra zálivkou