Na přípravu tohoto jídla potřebujete 2 pánve. V jedné pánvi osmažte asi na 4 lžících oleje květák rozebraný na malé růžičky. Hned zpočátku ho osolte, aby pustil vodu a rychleji změkl. Smažte asi 6 minut na prudkém ohni za stálého míchání.
Na druhé pánvi na zbylém oleji rychle osmažte maso nakrájené na plátky a rozmíchané se solamylem, bílkem a vodou. Smažte prudce asi 2 minuty a dbejte na to, abyste plátky masa co nejdříve oddělili od sebe.
Až maso zbělá, přidejte koření, hrst hrášku a předsmažený květák.
Na závěr směs zakápněte octem, promíchejte a ihned podávejte.
Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé…
více o Hortobáďské palačinky s masem
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme…
více o Kuřecí steak v pita chlebu
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček
Kulatou skleněnou či porcelánovou misku cca 0,75 l vymažeme máslem a vysypeme kokosem.
V druhé misce smícháme všechny…
více o Rychlá buchta z mikrovlnky