Květákový mozeček

2.75

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • brambory
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g květák
    • 1
      ks jarní cibulka
    • kmín
    • 1
      lžíce řepkový olej

Postup přípravy receptu

  • Omyté růžičky květáku uvařte na páře či ve vodě na skus, stačí přibližně 5 až 7 minut. Poté rozehřejte řepkový olej, orestujte jarní cibulku, přidejte květák a vidličkou jej rozdělte na menší kousky. Přimíchejte kmín, trošku soli, rozšlehaná vejce a restujte dozlatova.
  • Nakonec přidejte nasekanou čerstvou pažitku a podávejte s vařenými brambory.
Zařazení: Zelenina

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: