Kvikot z Raffaelova kotle

2.6

hodnoceno: 5
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • tvrdý sýr
    • 2
      dl červené víno
    • grilovací koření
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • pálivá paprika
    • hořčice
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením. Drobně nakrájenou cibulku osmahneme a přidáme kotlety, které po obou stranách opečeme. Vše podusíme na mírném ohni a podléváme červeným vínem. Kotlety občas obrátíme. Před koncem přidáme prolisovaný česnek a přilijeme zbytek vína. Potom odkryjeme a necháme šťávu vypéct, ale ne úplně. Na talíři potřeme kotletu hořčicí a posypeme vrstvou nastrouhaného sýra. Kotlety polijeme vypečenou šťávou. Podáváme s brambory nebo s opečeným bramborem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: