Příprava je snadná. Všechno dáme do mísy (včetně rozdrobených kvasnic), trochu promísíme a necháme kynout cca 20–30 minut. Mezitím připravíme ovoce na plnění, nastrouháme tvaroh a dáme vařit vodu na knedle. Zabalíme ovoce do těsta a necháme na vále ještě 10 minut kynout pod utěrkou. Pak naházíme knedle do vroucí vody a vaříme 8 až 10 minut (v polovině času je otočíme). Pak je vylovíme a propíchneme vidličkou, ať může pára ven a knedlíky se nesrazí.
Nakrájíme: cibuli na drobno, okurky a mrkev na plátky, vypeckované olivy na půlky, sýr na větší kostičky. Česnek utřeme…
více o Míchaná vajíčka na zelenině
Cukr a vejce rozšleháme, přidáme zbytek surovin, zamícháme, vlijeme do pekáčku nebo na plech a v horkovzduchu pečeme na…
více o Radčina jablečná buchta
Šagety uvařím (do vody přidám máslo). Maso osmahnu do hněda bez oleje, přidáme rozmačkaný česnek, opepřím, osolím,…
více o Boloňské špagety po anglicku