Z cukru, kvasnic a mléka zaděláme kvásek, přidáme k mouce s vejcem a se špetkou soli, necháme na teplém místě vykynout.
Poté naplníme ovocem, výborné jsou s borůvkami. Vaříme 5 minut, v polovině obrátíme, po vyjmutí propíchneme vidličkou. Podáváme s tvarohem a cukrem, přelité máslem nebo s osmaženou strouhankou (nebo polde vlastní fantazie).
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Mleté maso si vložíme do mísy, vložíme vejce, sůl, pepř, strouhanku a vše promícháme. Hotovou směs vložíme do lednice.
…
více o Rajská omáčka od Verunky
Ve větší míse smícháme všechny ingredience a vytvoříme hladké tekutější těsto. Na tukem vymazaný a strouhankou vysypaný…
více o Babiččin rychlý jablečný koláč