
3.75
Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kmín a vaříme. Až jsou brambory měkké,… více o Valašská kyselice
Zvlášť uvaříme sušené houby. Do vroucí vody vložíme kostky oloupaných brambor, osolíme, přidáme kmín, bobkový list a… více o Valašská kyselica
Sušené houby dáme vařit v osolené vodě s kmínem nejméně půl hodiny. Kvásek rozmícháme ve vodě nebo troše mléka a… více o Krkonošské kyselo
Restaurant Week, jedna z největších a nejoblíbenějších kulinářských akcí na světě, se opět… Celý článek
Banány jsou nejen chutné, ale i zdravé. Často se nám, a možná i vám, ale stane, že nějaké… Celý článek
Máte rádi sushi, anebo jste ho ještě neměli příležitost ochutnat? Ať jste milovníkem tohoto… Celý článek
Upečte si na víkend šťavnatou buchtu, do které můžete využít nejen mandarinkový, ale jakýkoli… Celý článek
Hladkou mouku prosijeme přes síto do mísy přidáme: sůl, cukr, rozpuštěný tuk - nesmí být horký jinak těsto nevykyne, 2… více o Mazanec velikonoční
Z trochy vlažného mléka, kostek cukru a droždí (asi půlka kostičky) připravíme kvásek. Do mísy dáme hladkou a… více o Koblížky jedna báseň
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme (můžeme použít i grilovací koření), položíme plátek šunky, na něj půlku… více o Kuřecí tajemství
Okurky oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle, vymačkáme z nich co nejvíce vody a dáme do misky. Přidáme já… více o Tzatziki dle Alexe
Máslo utřeme po pěny s cukrem a postupně vmícháme další suroviny. Těsto protlačíme strojkem nebo stříkáme na plech… více o Linecké třené cukroví
Troubu rozehřejeme na 170 C. Maso omyjeme a osušíme. Dále na povrch pak vetřeme sůl a pepř. Do pekáče položíme… více o Roast Beef Pepper
Nakrájené brambory, na ně dáme zelí a potom tam dáme kuřecí stehna a na to dáme slaninu, dáme to asi tak na 40 min. do… více o Kuře na zelí a slanině
Cukr utřeme se žloutky a pomalu přidáváme horkou černou kávu. Vmícháme šlehačem do pěny a postupně vsypeme mouku… více o Sympatické řezy
Všechny suroviny na těsto, kromě mouky, smícháme nad párou, nebo na slabém ohni a teplé rozpuštěné vlijeme do mouky.… více o Krémeš od neterky
Ze všeho nejdříve rozklepeme plátky krkovičky na slabší plátky a zamotáme je do ruličky (každou zvlášť). Do vyšší… více o Opilé krkovičky
Bůček uvaříme v papiňáku spolu s bobkovým listem, novým kořením, masoxem, solí a pepřem. Uvařený, ještě dost teplý… více o Studený pikantní bůček
Vše svaříme. Omyté feferonky naskládáme do sklenic a zalijeme studeným nálevem. Zavaříme 20 min. na 85 °C. více o Nakládané feferonky (kozí rohy)