Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, posolíme, posypeme červenou paprikou, obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji.
Potom plátky naskládáme na pekáček a pokryjeme směsí z cibule, česneku a žampiónů, které jsme orestovali na oleji.
Dáme do trouby, podlejeme trochou vody, 3 lžícemi smetany a dáme zapéct asi 30 minut na 160 °C.
Ke konci pečení poklademe plátkovým sýrem, který necháme na mase roztavit. Na pánvičce orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájený Hermelín a Romadůr, necháme rozpustit a spojíme 3 lžícemi smetany.
Do mouky se solí přidáme máslo a tuk a prsty vypracujeme drobenku. Přidáme vodu a zpracujeme těsto, které odložíme na…
více o Jablečný koláč od Sněhurky
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Nejprve si dáme jeden hrnek mléka do hrnce, necháme zahřát, mezitím si do druhého hrnku s mlékem rozpustíme puding a až…
více o Piškotový dort bez vaření
Všechny přísady na těsto smícháme a vytvoříme vláčné těsto.
Vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech (cca 40 x 40…
více o Čokoládové kostky s polevou