Těsto zpracujeme na vále, necháme asi 30 minut odpočinout. Potom těsto rozválíme, vykrájíme kytičky. Přeneseme na plech vyložený pečicím papírem. Na každou kytičku naneseme lžičku ořechové hmoty, vpíchneme do ní kousek ořechu a pečeme v předehřáté troubě. Nejprve v teplejší troubě, potom dopékáme v mírné troubě.
Povrch: Ušleháme sníh, do něho postupně zašleháme cukr a vmícháme ořechy.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka