Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky na proužky. Rajčata na špičce křížem nařízneme, spaříme horkou vodou, oloupeme a také nakrájíme na proužky. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran orestujeme. Přidáme cibuli a osmažíme ji. Na pánev vsypeme papriku a rajčata, promícháme, podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka. Očistíme a na plátky nakrájíme játra a žampiony. V jiné pánvi rozehřejeme olej a osmažíme játra se žampiony. Vsypeme do masovo-zeleninové směsi, promícháme a krátce podusíme. Nakonec osolíme.
Maso osolíme, poprášíme paprikou, dáme na plech a přiklopíme.
V průběhu pečení podléváme bílým vínem.
Ke konci pečení…
více o Labužníkova kuřecí stehna
Z kvasnic, cukru, mléka necháme vzejít kvásek, a vypracujeme těsto. Necháme vykynout. Těsto rozdělíme na pět bochánků a…
více o Martiny – martinské rohlíky
Misku vyložíme potravinovou fólií. Dětské sušenky nadrobíme a smícháme s troškou rozpuštěného másla. Tuto drobenku dáme…
více o Batolecí ovocný cheesecake
Rohlíky jemně pokrájíme a pocákáme je mlékem. Potom do nich vlijeme vejce, dochutíme troškou vegety (solí), promícháme…
více o Obložený rohlíkový koláč