Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky na proužky. Rajčata na špičce křížem nařízneme, spaříme horkou vodou, oloupeme a také nakrájíme na proužky. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran orestujeme. Přidáme cibuli a osmažíme ji. Na pánev vsypeme papriku a rajčata, promícháme, podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka. Očistíme a na plátky nakrájíme játra a žampiony. V jiné pánvi rozehřejeme olej a osmažíme játra se žampiony. Vsypeme do masovo-zeleninové směsi, promícháme a krátce podusíme. Nakonec osolíme.
Maso osolíme, poprášíme paprikou, dáme na plech a přiklopíme.
V průběhu pečení podléváme bílým vínem.
Ke konci pečení…
více o Labužníkova kuřecí stehna
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Všechny přísady smícháme. A dáme do vymazané mikrovlnkové nádoby. Vlníme asi 7 minut (podle síly mikrovlnky).
Místo…
více o Buchta rychlík (v mikrovlnce)
Piškot:
Ušleháme vejce s cukrem a poté přidáme hl. mouku. Piškotové těsto nalijeme do vymazané formy a dáme péct do…
více o Zákusek Hrk hrk (rychlovka)
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové