Bílky vyšleháme, přidáme trochu cukru a uděláme sníh. Žloutky vyšleháme se zbytkem cukru. Přišleháme mascarpone, asi 3 lžíce kávy a 2 lžíce Amaretta. Přidáme ušlehanou šlehačku a sníh z bílků. Zbytek kávy silně ochutíme Amarettem. Formu vyložíme alobalem.
Piškoty na okamžik ponoříme do ochucené kávy a vložíme do formy. Na piškoty naneseme část krému. Opět pokládáme piškoty.
Maso opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Lístky šalvěje otrháme a poklademe na řízky. Vždy dva řízky přiložíme na…
více o Krůtí řízky alá saltimbocca
Trošku mouky dáme do misky, přidáme droždí, cukr a 4 lžíce jogurtu. Mícháme, dokud droždí úplně nerozmícháme. Necháme…
více o Pikantní bábovka se salámem