Bílky vyšleháme, přidáme trochu cukru a uděláme sníh. Žloutky vyšleháme se zbytkem cukru. Přišleháme mascarpone, asi 3 lžíce kávy a 2 lžíce Amaretta. Přidáme ušlehanou šlehačku a sníh z bílků. Zbytek kávy silně ochutíme Amarettem. Formu vyložíme alobalem.
Piškoty na okamžik ponoříme do ochucené kávy a vložíme do formy. Na piškoty naneseme část krému. Opět pokládáme piškoty.
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, očistíme a na jemném struhadle nastrouháme. Přidáme mouku s práškem do…
více o Závin z bramborového těsta
Dvě hrsti sušených hub (nejmíň čtyři) namočíme do studené vody a necháme máčet alespoň půl hodiny. Vodu můžeme jednou…
více o Houbová omáčka jednoduchá