Bílky vyšleháme, přidáme trochu cukru a uděláme sníh. Žloutky vyšleháme se zbytkem cukru. Přišleháme mascarpone, asi 3 lžíce kávy a 2 lžíce Amaretta. Přidáme ušlehanou šlehačku a sníh z bílků. Zbytek kávy silně ochutíme Amarettem. Formu vyložíme alobalem.
Piškoty na okamžik ponoříme do ochucené kávy a vložíme do formy. Na piškoty naneseme část krému. Opět pokládáme piškoty.
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme…
více o Vrstvený masový bochník
Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme mleté maso a necháme prohřát. Do zapékací mísy nebo remosky naklademe na kolečka…
více o Zapečené mleté maso s cuketou