Ingredience na těsto vypracujeme na vále, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a upečeme na plechu (pár minut). Plech musí být vymazaný a vysypaný.
Máslo a moučkový cukr vyšleháme na krém (náplň I.).
Mléko, pudinky, žloutky a mouku svaříme na pudink. Do HORKÉHO (nebojte se) pudinku vmícháme sníh z bílků a rum (náplň II.).
Vychladlý pudink smícháme s náplní č. I.
Šlehačky a vanilkový cukr ušleháme (náplň III.).
Na první upečený plát natřeme pudinkový krém. Na krém natřeme ušlehané šlehačky. Na šlehačku položíme druhý upečený plát a necháme odležet do druhého dne, aby těsto navlhlo a změklo.
Nejprve si připravíme roládu: Vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, pak přidáme mouku ,řádně promícháme a nakonec zlehka…
více o Lahodný roládový moučník
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a opražíme na pánvi na trošce oleje. Přilejeme smetanu, můžeme přidat i ananas a…
více o Nejlepší kari omáčka s kuřecím
V hrnku smicháme mouku, kypřící prášek, cukr a granko ( popř. kakao). Poté přidáme celé vejce, a nakonec mléko a olej. …
více o Bábovka pro pilně pracující
Polovinu čokolády (200 g) dáme do ohnivzdorné mísy společně s máslem a nízkém plameni rozehříváme do té doby, než nám…
více o Výborné čokoládové brownies
Ze střední části rohlíků nakrájíme šikmo asi 3-4 cm silné krajíčky. Do majonézy vmícháme nadrobno rozsekaná vejce,…
více o Chuťovky se sardelovým očkem