
3.38
Masox rozvaříme v 1 dl vody. Želatinu též rozvaříme v 1 dl vody. Vejce, salám, zeleninu a cibuli nakrájíme na drobné… více o Vaječná sekaná
Čočku naložíme do vody a necháme několik hodin stát. Můžeme také přes noc. Potom čočku ve stejné vodě doměkka uvaříme.… více o Čočková sekaná
Připravte si mísu velkou tak, aby se do ní nejen vešly všechny ingredience, ale aby se vám v ní maso i dobře hnětlo.… více o Babiččina sekaná
Klasické tvarohové těsto na ovocné knedlíky je jednoduché samo o sobě. Ale může být ještě… Celý článek
Jak málo stačilo, aby Lucie Borhyová zvolila jinou kariérní dráhu než moderátorskou. Tato… Celý článek
Tento zeleninový pokrm s vejci je oblíbený v mnoha zemích po celém světě. Shakshouka nebo… Celý článek
Dvojice legendárních italských sýrů, mozzarella a mascarpone, má v kuchyni své nezastupitelné… Celý článek
Kuře osolíme, smícháme čerstvý nasekaný rozmarýn se šťávou z citronu a potřeme celé kuře i z vnitřku. Omytý citron… více o Kuře podle Olivera
Sýt Eidam nakrájíme na kostky cca 1 cm, v míse k němu přidáme mletá masa a mraženou zeleninu, česnekovou pastu, koření,… více o Masový koláč
Předehřejeme troubu, vymažeme plech, meruňky dáme okapat. Máslo s cukrem utřeme do pěny, přimícháme vejce, zakysanou… více o Meruňkový koláč ze zakysané smetany
Na sádle, či oleji zpěníme cibuli, přidáme na hodně drobno nakrájenou kapii a trošinku podusíme, přidáme obě plechovky… více o Mexické fazole se zeleninou
Kuře rozčtvrtíme a obalíme ve směsi mleté papriky, mouky, soli, pepře. Opečeme ze všech stran na oleji dozlatova a… více o Uherské kuře
Piškot: •5 vajec •3 lžíce moučkového cukru •2 lžíce oleje •2–3 lžíce horké vody •5 lžic polohrubé mouky •2… více o Vaječný sen
Z přísad na těsto ušleháme hladké těsto a vlijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech s vyšším okrajem. Posypeme… více o Broskvový moučník
žloutky vyšleháme s cukrem ve vodní lázni do zhoustnutí.pak směs zshladíme,přídáme kondenzovaná mléka a vanilkový cukr… více o Domácí vaječný likér
*Krovičku postranách nakrojíme, aby se při pečení nezkroutila, naklepeme, osolíme, ochutíme kmínem nebo pepřem a dáme… více o Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí
Osmažíme cibuli do zlatova, potom přihodíme všechno koření a provoníme. Na pánev přidáme protlak a prohřejeme. … více o Silná rajská omáčka
Rajčata i sušená rajčata nakrájíme na malé kousky, přidáme jemně nasekanou jarní cibulku a chilli papričku. Přidáme… více o Tartar z rajčat
Na oleji necháme zpěnit na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou uzenou krkovičku a lehce osmahneme.… více o Poctivá zelňačka se smetanou