Plát lasagní vložíme na dno pekáče. Naneseme asi 1 cm vrstvu omáčky bolognese a poté vrstvu omáčky bešamel také 1 cm. Pak naneseme opět vrstvu těstovin.
Takto pokračujeme až budou 3 vrstvy těstovin. Na poslední vrstvu těstovin naneseme pouze bešamel a posypeme parmazánem.
Vložíme do trouby na 145 stupňů a pečeme 45 minut.
Hotové lasagne můžeme přelít teplým taleggio fondue (0,2 l smetany přivedeme k varu a přidáme 100 g kostiček sýru taleggio).
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut…
více o Skořicoví šneci s polevou
Na pánvi osmažit maso, snažit se ho rozkouskovat. Jemně posypat povrch kari kořením, promíchat a
zalít 1 smetanou,…
více o Kari těstoviny s mletým masem
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka