Plát lasagní vložíme na dno pekáče. Naneseme asi 1 cm vrstvu omáčky bolognese a poté vrstvu omáčky bešamel také 1 cm. Pak naneseme opět vrstvu těstovin.
Takto pokračujeme až budou 3 vrstvy těstovin. Na poslední vrstvu těstovin naneseme pouze bešamel a posypeme parmazánem.
Vložíme do trouby na 145 stupňů a pečeme 45 minut.
Hotové lasagne můžeme přelít teplým taleggio fondue (0,2 l smetany přivedeme k varu a přidáme 100 g kostiček sýru taleggio).
Bílky ušleháme na tuhý sníh. Přidáme cukr po lžičkách a šleháme, až je sníh tuhý a lesklý. Nastříkáme 24 pusinek na…
více o Čokoládové pusinky ze sněhu
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s…
více o Fazolový salát se slaninou
K nastrouhanému sýru přidáme majonézu, sůl, pepř a česnek podle chuti.
Pomazánku namažeme na pečivo a na ozdobu se…
více o Nejlepší česneková pomazánka