Plátky lasagní spaříme v osolené vodě – ne úplně doměkka. Poté vhodíme do mísy se studenou vodou. Do zapékací mísy vložíme plátky těsta, pyré, lasagne, těsto, maso, které jsme si předem orestovali, a bešamel. Opakujeme ještě jednou, poslední vrstva bude pyré s bešamelem, jež posypeme parmazánem. Zapečeme ve středně rozehřáté troubě asi 45 minut.
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Všechny ingredience dáme do kastrůlku na sporák a za stálého míchání necháme rozpustit. Nesmí se vařit!
Používáme na…
více o Čokoládová poleva na dorty
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou…
více o Rychle, zdravě a chutně losos