Na rozpáleném oleji osmažíme 1 nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme zelí, celý kmín, zalijeme vínem a dusíme.
V druhé pánvi smažíme nakrájené maso (bez oleje), pak přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Maso okořeníme mletým kmínem, pepřem a solí. Po chvíli přilijeme protlak a chvíli dusíme.
Po deseti minutách dušení přidáme k zelí smetany a promícháme.
Do vymazané zapékací mísy dáme vrstvu lasagní, zelí, masa a postup opakujeme, dokud máme v míse místo. Poslední vrstvu posypeme strouhaným sýrem.
Lasagne se zelím pečeme při teplotě 180 °C okolo půl hodiny.
Kuřecí prsíčka omyjeme a osmahneme na trošce oleje. Po vychladnutí rozsekáme na drobné kousíčky (v robotu se to dělá…
více o Dobroučká kuřecí pomazánka
Oloupanou a umytou mrkev nastrouháme najemno. Lučinu s majonézou rozetřeme a přidáme mrkev. Dochutíme solí, pepřem a…
více o Mrkvová pomazánka s majonézou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely
Plecko a 2/3 bůčku zalejeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl,divoké koření a vaříme do skoro hotova. Maso musí…
více o Zavařovaná domácí paštika