Na rozpáleném oleji osmažíme 1 nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme zelí, celý kmín, zalijeme vínem a dusíme.
V druhé pánvi smažíme nakrájené maso (bez oleje), pak přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Maso okořeníme mletým kmínem, pepřem a solí. Po chvíli přilijeme protlak a chvíli dusíme.
Po deseti minutách dušení přidáme k zelí smetany a promícháme.
Do vymazané zapékací mísy dáme vrstvu lasagní, zelí, masa a postup opakujeme, dokud máme v míse místo. Poslední vrstvu posypeme strouhaným sýrem.
Lasagne se zelím pečeme při teplotě 180 °C okolo půl hodiny.
Dušenou kapustu, která nám zbyla z předchozího dne, smícháme s přibližně stejným množstvím jemně strouhaných syrových…
více o Jájiny kapustové bramboráčky
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno…
více o Cizrnový salát s tuňákem