Sušenky rozdrtíme a spojíme s máslem. Můžeme přidat i drcené loupané mandle. Natlačíme do formy. Želatinu necháme nabobtnat v ledové vodě. Tvaroh vyšleháme s cukrem a 130 g tekuté šlehačky. Do směsi tvarohu vmícháme další celou ušlehanou šlehačku. Směs rozdělíme na dvě části – do jedné vmícháme rozpuštěnou kávu, druhou necháme bílou. Želatinu vymačkáme a opatrně ji rozpustíme v mikrovlnce. Nejprve vmícháme polovinu želatiny do kávové části a rozetřeme rychle na korpus. Do druhé části vmícháme druhou polovinu želatiny a rozetřeme ji na kávovou vrstvu. Dáme do lednice. Po zachlazení rozpustíme nabobtnalou želatinu (6 plátků) ve šťávě z kompotu, kterou doplníme do 0,5 l vodou. Necháme vychladnout. Ananasové kousky naklademe navrch dortu a těsně před ztuhnutím zalijeme želatinou.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Pokud pečete občas kuře jen tak se slaninkou a cibulí, vždy něco zbyde. Tyto zbytky obereme a vložíme zpět do pekáčku…
více o Bramboláda se zbytky kuřete