Sušenky rozdrtíme a spojíme s máslem. Můžeme přidat i drcené loupané mandle. Natlačíme do formy. Želatinu necháme nabobtnat v ledové vodě. Tvaroh vyšleháme s cukrem a 130 g tekuté šlehačky. Do směsi tvarohu vmícháme další celou ušlehanou šlehačku. Směs rozdělíme na dvě části – do jedné vmícháme rozpuštěnou kávu, druhou necháme bílou. Želatinu vymačkáme a opatrně ji rozpustíme v mikrovlnce. Nejprve vmícháme polovinu želatiny do kávové části a rozetřeme rychle na korpus. Do druhé části vmícháme druhou polovinu želatiny a rozetřeme ji na kávovou vrstvu. Dáme do lednice. Po zachlazení rozpustíme nabobtnalou želatinu (6 plátků) ve šťávě z kompotu, kterou doplníme do 0,5 l vodou. Necháme vychladnout. Ananasové kousky naklademe navrch dortu a těsně před ztuhnutím zalijeme želatinou.
Tvaroh rozmícháme se žloutky, citronovou šťávou, cukrem a vanilkovým cukrem a vmícháme dětskou krupičku spolu se sněhem…
více o Jablka pečená v tvarohu
Tuk utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem a žloutky. Přimícháme smetanu, mouhu smíchanou s práškem do pečiva a sníh z…
více o Bábovka ze zakysané smetany