Na rozpáleném oleji zprudka orestujeme na plátky pokrájenou cibuli a na plátky pokrájené papriky. Přidáme na drobné kousky pokrájené Jalapeňo papričky a restujeme dalších 5 minut. 3 až 4 papričky Jalapeňo zaručí dost pálivé lečo.
Po 5 minutách přidáme vodu, rajský protlak a necháme pod pokličkou při střední teplotě podusit dalších 10 minut, aby zelenina změkla.
Poté přidáme klobásu a zalijeme trochou piva a opět necháme 5 minut podusit.
Na závěr přidáme oddělený bílek, osolíme, opepříme a 1–2 minuty povaříme.
Česnek prolisujeme do misky, přidáme hořčici, na jemno nastrouhaný eidam a majonézu. Vše dobře promícháme. Dochutíme…
více o Česneková pomazánka se sýrem
Vajíčka smícháme s cukrem a utřeme s máslem do pěny, přidáme i vanilkový cukr. Vmícháme mléko, mouku, kypřicí prášek a…
více o Muffiny s ovocem a čokoládou
Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s 2 nasekanými stroužky česneku ji necháme zesklovatět (na Wok pánvi s kapkou…
více o Fazolové potěšení na špagety
V misce promícháme lučinu, tavený sýr a pomazánkové máslo.
Omyté jablko osušíme, rozkrojíme a zbavíme jádřince. Dužinu…
více o Pomazánka s pažitkou a jablky