Na rozpáleném oleji zprudka orestujeme na plátky pokrájenou cibuli a na plátky pokrájené papriky. Přidáme na drobné kousky pokrájené Jalapeňo papričky a restujeme dalších 5 minut. 3 až 4 papričky Jalapeňo zaručí dost pálivé lečo.
Po 5 minutách přidáme vodu, rajský protlak a necháme pod pokličkou při střední teplotě podusit dalších 10 minut, aby zelenina změkla.
Poté přidáme klobásu a zalijeme trochou piva a opět necháme 5 minut podusit.
Na závěr přidáme oddělený bílek, osolíme, opepříme a 1–2 minuty povaříme.
Vymícháme cukr s tukem, pak v míse nasledně smícháme všechny ingrediencie spolu. Tvarujeme malé kuličky, které stlačíme…
více o Celozrnná vánoční kolečka
Brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme zbylé přísady a promícháme lžicí nebo vidličkou NEMIXUJEME.…
více o Bramborovo-vajíčková pomazánka
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do…
více o Piškotový dort s jahodami