Na rozpáleném oleji zprudka orestujeme na plátky pokrájenou cibuli a na plátky pokrájené papriky. Přidáme na drobné kousky pokrájené Jalapeňo papričky a restujeme dalších 5 minut. 3 až 4 papričky Jalapeňo zaručí dost pálivé lečo.
Po 5 minutách přidáme vodu, rajský protlak a necháme pod pokličkou při střední teplotě podusit dalších 10 minut, aby zelenina změkla.
Poté přidáme klobásu a zalijeme trochou piva a opět necháme 5 minut podusit.
Na závěr přidáme oddělený bílek, osolíme, opepříme a 1–2 minuty povaříme.
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme naředit trochu…
více o Rychlá omáčka na těstoviny
Pórek nakrájíme na kolečka, brokolici rozebereme na růžičky, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme bujón, okořeníme,…
více o Brokolicová polévka s pórkem
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort