Smícháme strouhanku se žloutky, přidáme nadrobno pokrájenou šunku, pokrájenou zeleninu a hrášek. Ochutíme, nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Běžně ji dávám do kuřete, hodí se také na plnění kuřecích nebo krůtích prsou. Na jaře do ní přidávám posekané mladé kopřivy.
Očištěné kuře vykostíme, z masa stáhneme kůži a nakrájíme ho na větší kostky. Připravíme si oprané hlavičky žampionů a…
více o Chalupářský špíz z kuřete
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny