2.73
Bagetu (veku) nakrájíme na plátky, které potřeme máslem. Hermelín nakrájíme na plátky a poklademe jimi namazané plátky… více o Hermelínové chlebíčky
Celer rozkrojíme na větší kusy a dáme povařit do poloměkka (cca 7 minut). Obereme a najemno natrháme (nebo vidličkou… více o Humrové chlebíčky
Žloutky našleháme s cukrem, přidáme vše ostatní. Těsto vlijeme na velký plech vyložený pečicím papírem, uhladíme a… více o Jablečné řezy – šťavnaté a lehounké
Svatební dort je víc než jen dezert. Je středobodem svatební oslavy, symbolem lásky a často i… Celý článek
Sytý a voňavý pokrm vhodný do chladných dní miloval spisovatel Jaroslav Hašek, dokonce byl… Celý článek
Polévky jsou vděčným jídlem, které vás zachrání ve chvílích, kdy nestíháte vařit nebo… Celý článek
Jestli rádi objevujete svět i prostřednictvím kulinářských specialit, pak nejspíš víte, co… Celý článek
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako… více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Do pekáčku dáme olivový olej, na půlkolečka nakrájenou cibuli a naklepané kuřecí řízky, které jsme z jendé strany… více o Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy, stejně tak maso a klobásy. Cibule na kolečka, slaninu na plátky a… více o Sloní žrádlo na zahradní gril
Vymažte tukem pekáč o přibližných rozměrech 30x20x5. Nařežte veku či bagetu na silnější plátky (3 cm) a položte je v… více o Snídaně na druhý den
Vývar: maso, nakrájenou cibuli a česnek lehce osmažit na oleji. Přidat protlak, sůl a zeleninu. Nechat 5-10 minut vařit… více o Lasagne pana Monte Castelloniho
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a… více o Lilková omáčka na těstoviny
Do mixéru vložíme meloun a rozmixujeme. Do sklenice vložíme nakrájenou limetku, čerstvou mátu, třtinový cukr,… více o Melounové Mojito
Srdíčka rozkrojíme na půl podélně a omyjeme.Nakrájíme si na drobno oloupanou cibuli a oloupaný česnek.Dáme si srdíčka… více o Kuřecí srdíčka
Než začneš, vyndej si z lednice máslo (Zlatou hanou) a dej se Salkem na stejné místo, aby měli stejnou teplotu a… více o Medovník z Počernic
Z mouky, vejce, vody a oleje připravíme těsto, které necháme v lednici na půl hodiny odpočinout. Mezitím si oloupeme… více o Štrúdl s jablky
Cibule dotmava, osolené, opepřené maso poprášit moukou a opéct na cibuli. Dusit doměkka, přidat masox nebo podravku.… více o Letenské tajemství
Na oleji a másle orestujeme nastrouhanou zeleninu, zasypeme moukou, opražíme. Přidáme vejce, zamícháme do ztuhnutí,… více o Nejrychlejší polévka