Žloutky s cukrem utřeme, přidáme zbylé suroviny na těsto a vmícháme sníh. Toto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme.
Tvaroh se smetanou smícháme a osladíme dle chuti. Rozetřeme na vychladlý korpus. Na ten pak naskládáme jahody rozřezané na poloviny a zalijeme želatinou.
Dáme do lednice a necháme dobře ztuhnout, nejlépe přes noc.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vlažným vývarem, promícháme, přidáme koření a vaříme asi 30 minut…
více o Rajcatova polevka s ryzi
Cukr rozpustíme v kastrolku, postupně přidáváme kondenzované mléko a celé máslo. Potom přidáme nasekané ořechy. Musíme…
více o Karamelové tyčinky v oplatce
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme…
více o Karbanátky z ovesných vloček