Maso nakrájíme na malé kostičky, dle chuti okořeníme, zprudka opečeme na olivovém oleji. Vyjmeme a necháme na ubrousku vychladnout. Všechnu zeleninu smícháme, pomeranče a citrony nakrájíme na větší kousky.
Zálivku dobře promícháme a přidáme k zelenině. Na chladném místě necháme nejméně 20 minut uležet. Poté promícháme a přidáme masíčko. Nejlepší je k tomu tmavé pečivo s gervais.
Vařené brambory nastrouháme, přidáme vejce, sůl, solamyl, na jedno kilo brambor asi 2 utřené stroužky česneku, špetka…
více o Bramborová roláda od maminky
Ze střední části rohlíků nakrájíme šikmo asi 3-4 cm silné krajíčky. Do majonézy vmícháme nadrobno rozsekaná vejce,…
více o Chuťovky se sardelovým očkem