Maso nakrájíme na malé kostičky, dle chuti okořeníme, zprudka opečeme na olivovém oleji. Vyjmeme a necháme na ubrousku vychladnout. Všechnu zeleninu smícháme, pomeranče a citrony nakrájíme na větší kousky.
Zálivku dobře promícháme a přidáme k zelenině. Na chladném místě necháme nejméně 20 minut uležet. Poté promícháme a přidáme masíčko. Nejlepší je k tomu tmavé pečivo s gervais.
Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme pokrájené vymačkané zelí, osolíme, posypeme moukou a vypracujeme těsto. Ihned…
více o Bramborové lokše s povidlím
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem
TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme…
více o Bagety s tuňákovou pomazánkou