Maso nakrájíme na malé kostičky, dle chuti okořeníme, zprudka opečeme na olivovém oleji. Vyjmeme a necháme na ubrousku vychladnout. Všechnu zeleninu smícháme, pomeranče a citrony nakrájíme na větší kousky.
Zálivku dobře promícháme a přidáme k zelenině. Na chladném místě necháme nejméně 20 minut uležet. Poté promícháme a přidáme masíčko. Nejlepší je k tomu tmavé pečivo s gervais.
Do hladké mouky dáme vykynutý kvásek (mléko, droždí, lžíce cukru, lžíce mouky), přidáme vejce, rozpuštěný tuk, mléko,…
více o Domácí rohlíky od Hodinářů
1) Brambory oloupeme a spolu s omytou neloupanou cuketou nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Máslo…
více o Bramborovo-cuketové kari