Nachystáme si zálivku smícháním jogurtu, zakysané smetany, utřeného česneku, soli a špetky pepře. Brambory uvaříme – nové ve slupce.
Na talíře dáme listy salátu a nakrájená rajčata. Cherry necháme celá nebo přepůlená. Přidáme uvařené brambory a zalijeme zálivkou. Kdo má rád, může posypat parmezánem. Výborný je i s čerstvou bazalkou nebo pažitkou.
Z mandarinek slijeme šťávu a doplníme vodou na 3 dl. Z této tekutiny a přislušného množství prvního pudinkového prášku …
více o Pudinková mísa s mandarinkami
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Toastový chléb na knedlík nakrájíme na kostky a dáme na plech, který vložíme do trouby a na 200 stupňů 10 minut sušíme.…
více o Odlehčený žemlový knedlík