Papriky zbavíme vnitřků, okurku oloupeme a všechny suroviny nakrájíme na malé kostičky. Vařená a oloupaná vejce můžeme přelisovat přes mřížku. Ve velké míse vše smícháme dohromady, podle chuti osolíme a okořeníme. Necháme vychladit. Podáváme s pečivem jako lehkou, ale vydatnou večeře, v letních vedrech ho jíme i jako oběd, pak přidám víc šunky a sýra, je to naprosto skvělé a chutná asi každému.
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.…
více o Rajčatový salát s vejci
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření…
více o Utopenci v pivním nálevu
Trochu zatvrdlé housky nakrájíme na tenké plátky (3-4 mm), mléko nalijeme v nízké vrstvě na mělký talíř a 1/3 plátků…
více o Žemlovka s jablky a tvarohem