Oloupeme uvařené brambory a vejce natvrdo. Brambory nakrájíme na plátky, vejce rozčtvrtíme. Veškerou zeleninu omyjeme a očistíme. Naťovou cibulku nakrájíme i se zelenou částí na kolečka. Ředkvičky pokrájíme na plátky. Ředkev spolu s kedlubnou nakrájíme na hranolky. Oprané listy salátu natrháme na kousky a nasypeme je do velké salátové mísy. Opereme a jemně nasekáme bylinky. Smísíme ocet, olej, sůl, pepř a část bylinek. Připravené brambory, cibulku, ředkvičky, kedlubnu, ředkev a vejce vyskládáme do mísy na salát. Přelijeme dresinkem a posypeme bylinkami.
Bílky ušleháme na tuhý sníh. Přidáme cukr po lžičkách a šleháme, až je sníh tuhý a lesklý. Nastříkáme 24 pusinek na…
více o Čokoládové pusinky ze sněhu
Nejdříve zahřejeme olej a dáme do něj bobkový list, nové koření, trochu grilovacího koření, sušené papričky a zahříváme…
více o Pikantní nakládaný hermelín
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety…
více o Božské vepřové kotletky
Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový…
více o Kuřecí čtvrtky po pražsku