Oloupeme uvařené brambory a vejce natvrdo. Brambory nakrájíme na plátky, vejce rozčtvrtíme. Veškerou zeleninu omyjeme a očistíme. Naťovou cibulku nakrájíme i se zelenou částí na kolečka. Ředkvičky pokrájíme na plátky. Ředkev spolu s kedlubnou nakrájíme na hranolky. Oprané listy salátu natrháme na kousky a nasypeme je do velké salátové mísy. Opereme a jemně nasekáme bylinky. Smísíme ocet, olej, sůl, pepř a část bylinek. Připravené brambory, cibulku, ředkvičky, kedlubnu, ředkev a vejce vyskládáme do mísy na salát. Přelijeme dresinkem a posypeme bylinkami.
Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,…
více o Chlebíčky z mléčného baru
Z bílků a cukru ušlehat tuhý sníh. Máslo a čokoládu rozpustit nad parou a nechat vychladnout. Vzniklou hmotu vmíchat do…
více o Sněhový koláč s čokoládou
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové