Brambory, slaninu, maso a cibulku nakrájíme na kostičky a vložíme do vymazaného pekáčku, osolíme a opepříme a vše dobře promícháme. Navrch jestě rozložíme plátky másla a pečeme do měkka. Potom smícháme 1/2 kelímku smetany s prolisovaným nebo sušeným česnekem a vlijeme do pekáče. Zbylou smetanu smícháme se sýrem a nalijeme na brambory. Pečeme zprudka do zlatova.
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme…
více o Koleno z papiňáku a remosky
Smíchat,nalít,přelít,upéct.
Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe…
více o Dvoubarevná tvarohová buchta
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky