
2.95
Smetanu ke šlehání spolu s kaštany a čokoládou za stálého míchání přivedeme k varu a ihned odstavíme z plotny. Hmotu,… více o Vánoční likér z ledových kaštanů
Smícháme sypké ingredience, poté přidáme mléko, vejce a nakonec olej a med. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 30… více o Hrníčkový perník s polevou z ledových kaštanů
Kuličky arónie otrháme do hrnce a zalijeme vodou tak, aby byly právě ponořeny. Vaříme, přidáme omytý a pokrájený citron… více o Likér z arónie
Jaro se blíží, to meteorologické už dokonce začalo 1. března, a tak je čas trochu odlehčit… Celý článek
Křehké máslové těsto, které se rozplyne na jazyku, a šťavnatá náplň plná vašich oblíbených… Celý článek
Cukrářka Ksenia Penkina z kanadského Vancouveru je v cukrářských kruzích známá jako Glazing… Celý článek
Pro někoho představuje příprava domácích houskových knedlíků téměř nadlidský úkol, přitom to… Celý článek
- špagety uvaříme - cibuli nakrájíme na kostičky - osmažíme na tuku dozlatova - přidáme maso, rajčatový protlak a… více o Boloňské špagety
Cukr, vodu, Heru a kakao rozvaříme v hrnci. Hrnek směsi odlejeme, přidáme mouku, vanilkový cukr, vejce, prášek do… více o Perníkové řezy s kořením na svařák
Do formy nalijeme podmáslí s vodou, přidáme ocet, olej, med, sůl, vsypeme mouky a koření a nakonec droždí. Program… více o Výborný chléb, který se vždy povede
Lístky salátu omyjte a osušte. Natrhejte je na menší kousky a spravedlivě rozdělte do čtyř misek. Omáčku připravte… více o Salát s bešamelovou omáčkou
Jablka je lepší nastrouhat na hrubo, nebo na plátky. Ořechy spíše nasekáme, místo umletí. Těsto rozválíme a posypeme… více o Štrúdl z listového těsta
Do mísy vlijeme vlažnou vodu a vmícháme droždí. Poté postupně přisypáváme hladkou mouku a mícháme hladké těsto, které… více o Focaccia – italský chléb
Vejce rozdělíme, bílky dáme do jedné mísy, žloutky do druhé. Ke žloutkům přisypte mouku, prášek do pečiva, přilijte… více o Lívance podle Jamie Olivera
Z ingrediencí na piškot vyšleháme těsto a upečeme. Vychladlý piškot potřeme zavařeninou a pomažeme krémem, který… více o Řezy - Vynikající řezy Raffaelo
Do vlažného mléka rozdrolíme droždí, necháme rozpustit. Smícháme zbytek ingrediencí a přidáme k nim mléko s droždím.… více o Domácí koblížky z trouby
Na oleji zpěníme úplně nadrobno nakrájenou cibulku, k ní pak přidáme lžíci polohrubé mouky a ještě chvíli necháme na… více o Knedlíčky do polévky – vynikající
Ingredience na zálivku dáme do skleničky od přesnídávky, zavřeme a pořádně protřepeme, dokud se chuti navzájem… více o Rukolový salát s hruškou, ořechy a parmazánem
Najprve připravíme špenát dle vlastní chuti. Do osolené vroucí vody přidáme na 3 minuty předvařené lasagne (návod je… více o Lasagne s lososem a se špenátem