Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce. Pak alkohol slijeme, doplníme vychladlým cukrem svařeným s vodou a likér je hotov.
Šlehačku vylijeme do hrnce, přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme, necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou…
více o Rychle, zdravě a chutně losos
V misce promícháme lučinu, tavený sýr a pomazánkové máslo.
Omyté jablko osušíme, rozkrojíme a zbavíme jádřince. Dužinu…
více o Pomazánka s pažitkou a jablky
Na pánev dáme máslo, pokrájenou cibuli, pokrájené houby a dusíme do měkka. Pak zalijeme třemi vejci, patřičně osolíme a…
více o Mňamózní houbový štrůdl