Housku nakrájíme na malé kousky a zvlhčíme ji mlékem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme žampiony a podusíme. Rajčata křížem nakrojíme, spaříme je vroucí vodou, oloupané nakrájíme na kostičky, přidáme k houbám a ještě dusíme. Lilky podélně rozřízneme na dvě části, vnitřky pečlivě vydlabeme a nakrájíme najemno. Přidáme k žampionům spolu s mlékem nasáklou houskou, bílkem, solí a mletým pepřem. Důkladně promícháme. Touto nádivkou lilky naplníme a položíme je do vymazaného pekáčku. Pečeme v předem vyhřáté troubě 30–40 minut při 180 stupních.
Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu nebo na másle opečeme dokřupava.
V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno…
více o Gnocchi se žampionovou omáčkou
1) Brambory oloupeme a spolu s omytou neloupanou cuketou nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Máslo…
více o Bramborovo-cuketové kari
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
Na pánvi rozehřejeme máslo. Poté přidáme mraženou zeleninu. Chvíli restujeme, když je zeleninka orestovaná, poprášíme…
více o Zeleninová polévka na másle
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý…
více o Moučník z čokolády Margot