Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak, aby ležely rovně. V mírné troubě upečeme. Vychladlé spojíme náplní tak, že nameleme piškoty, smícháme s přiměřeným množstvím cukru, vanilkovým cukrem, máslem a dochutíme rumem.
Dovnitř každého vajíčka vložíme kousek džemu. Hotové cukroví natřeme polevou a posypeme cukrovým barevným máčkem, nebo jinak dozdobíme.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč