Z ingrediencí vypracujeme hladké těsto, které necháme odpočinout v chladu, nejlépe přes noc. Poté znovu propracujeme. Těsto vytlačujeme přes masový strojek, nakrájíme na potřebnou délku (poslouží domino, nebo malé zápalky), dáme na pečicí papír a v předehřáté troubě pečeme zvolna do zrůžovění.
Poté mažeme marmeládou a stříkáme čokoládou (nebo namáčíme konce). Vyzkoušel jsem i s máslovým krémem – výborné!
Do vařící vody dáme ocet a sůl, pak opatrně přímo nad kastrolkem rozklepneme vejce a povaříme dle vlastního uvážení,…
více o Nezdravá snídaně po arabsku
Den předem : šlehačky a kaštany zahřát, rozpusti a nechat 1 minutu vařit. Dát vychladit do ledničky do druhého dne.
…
více o Pařížské kostky od Lucinky