Z ingrediencí vypracujeme hladké těsto, které necháme odpočinout v chladu, nejlépe přes noc. Poté znovu propracujeme. Těsto vytlačujeme přes masový strojek, nakrájíme na potřebnou délku (poslouží domino, nebo malé zápalky), dáme na pečicí papír a v předehřáté troubě pečeme zvolna do zrůžovění.
Poté mažeme marmeládou a stříkáme čokoládou (nebo namáčíme konce). Vyzkoušel jsem i s máslovým krémem – výborné!
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme aspoň 1/2 hodiny odpočinout. Tvaroh utřeme s cukrem, máslem, vejcem a…
více o Tvarohová roláda s hruškami
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení