Máslo utřeme po pěny s cukrem a postupně vmícháme další suroviny. Těsto protlačíme strojkem, nebo stříkáme na plech kratší kousky. Zprudka upečeme. Zchladlé potřeme džemem a slepíme vždy dva kousky k sobě. Konce namáčíme v čokoládové polevě.
Z mouky, cukrů, tuku, žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Z mouky, cukrů, tuku, žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme pokrájené vymačkané zelí, osolíme, posypeme moukou a vypracujeme těsto. Ihned…
více o Bramborové lokše s povidlím
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka