Mezitím si na pánvi orestujeme na olivovém oleji cibulku dosklovata. Přidáme krájená sterilovaná rajčata a trochu vody z těstovin, aby nám rajčata příliš „nezesládla“ varem.
Přidáme bazalku pokrájenou na větší kousky, osolíme, opepříme.
Uvařené těstoviny vložíme do již připravené omáčky z rajčat a těstoviny v ní obalíme. Vypneme vařič.
Nakonec vložíme mozzarellu nakrájenou na kostičky, promícháme a rovnou servírujeme.
Pro ozvláštnění lze přidat ještě olivy. Nakonec můžeme vše posypat nastrouhaným parmazánem.
Do hladké mouky dáme vykynutý kvásek (mléko, droždí, lžíce cukru, lžíce mouky), přidáme vejce, rozpuštěný tuk, mléko,…
více o Domácí rohlíky od Hodinářů