2.86
1 250 ml jablečné šťávy, pár kapek vanilkového extraktu a 125 ml kuskusu smíchejte v rendlíku a přiveďte k varu. Za… více o Kuskus s borůvkami
V míse vyšleháme změklé máslo společně s cukrem do pěny. Poté přidáme vejce, opět prošleháme, přisypeme mouku smíchanou… více o Muffiny s borůvkami
Troubu předehřejte na 180 stupňů, horkovzdušnou na 160 stupňů. Dno rozevírací dortové formy o průměru 23 cm vyložte… více o Tvarohový koláč s borůvkami
V ponurých podzimních a zimních dnech člověka máloco uspokojí tak, jako chutné, teplé a dobré… Celý článek
Upečte si něco sladkého, co potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaši duši. Máme pro vás… Celý článek
Česnek je základní surovinou každé dobré kuchyně po celém světě. Používá se po staletí nejen k… Celý článek
Máte velkou spotřebu jogurtů a začali jste přemýšlet, že si zkusíte vyrobit vlastní? Připravit… Celý článek
Do rozpuštěného másla přidáme cukr, žloutky, mouku a předem připravený kvásek (z mléka a droždí). Necháme vykynout.… více o Gerbeaud
Troubu předehřejeme na 200 °C (horkovzduch 180 °C). Z bílků, soli a 40 g cukru ušleháme pevný sníh. Žloutky a zbylý… více o Osvěžující citronová roláda
Žampiony očistíme a nožičky odstraníme (použijeme do jiného pokrmu). Připravíme si nálev tak, že svaříme ocet s vodou… více o Nakládané žampiony se sýrem
Zelí rozkrájíme a, lístečky položíme do misky. Nakrájíme Mozzarellu na kolečka. kolečka dáme do misky a, zalijeme… více o Salát Alvota
1. Z trochy mléka (cca čtvrt hrnku), lžičky cukru a kostičky droždí zaděláme kvásek. Ten necháme 15-30 minut kvasit na… více o Kynuté houskové knedlíky podle prababičky
Jako první si nastrouháme bramory na jemno ( kdo je lenošnej tak to může rozmixovat mixérem :D ) Dále osolíme,… více o Honzíkovy halušky
Uvaříme hustý pudink, vychladíme ho. Cukr utřeme s máslem, poté do něj zašleháme pudink do hladka. více o Vanilkový krém do košíčků
Mouku, cukr a kypřící prášek smícháme. Přidáme nerozpuštěné máslo a dobře prohněteme, dokud nevznikne drobenka. Do… více o Drobenková tvarohová buchta
Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad… více o Chlebový salát Panzanella
Všechny ingredience zpracujeme, z těsta vyválíme plát a formičkami vykrajujeme různé tvary. Klademe na mírně vymaštěný… více o Linecké těsto na vykrajované tvary
Maso uvaříme (část vepřového nechat syrové, lépe to váže a sekanina se nerozpadá) pokrájíme na kousky, nakrájené… více o Velikonoční sekanina
Květy propláchneme studenou vodou, přelijeme vařící vodou, přidáme omytý na kolečka nakrájený vypeckovaný citron,… více o Med ze sedmikrásek